Winkelen in de gemeente Haarlem
Gemeente Haarlem als beste winkelstad.

De prijs als beste winkelstad van Nederland heeft de gemeente Haarlem meer dan eens gewonnen! En dat is niet vreemd.

Haarlem heeft het!

Of je nou naar de beroemde Vijfhoek gaat om daar rond te neuzen in alle kleine en vaak zeer aparte winkeltjes of dat je de gezellige ‘koopgoot’ van de Grote Houtstraat bezoekt waar je alle bekende merken in een echt Haarlemse omgeving aantreft, je komt altijd tevreden en ‘behangen’ met tassen weer thuis.

Vintage, bekende merken, aparte labels in combinatie met de Haarlemse sfeer en de leuke lunchgelegenheden maakt een dagje shoppen in de gemeente Haarlem tot een geweldige ervaring.

gemeente Haarlem

Grote Markt Haarlem

Op de Grote Markt midden in de stad is op elke maandag en zaterdag een markt. Met echte marktkraamkoopjes. Drie voor een. Vier voor twee en vooruit je krijgt er ook nog een paar sokken bij!


Word niet duizelig als je tachtig meter omhoog kijkt naar het topje van de St. Bavokerk die op de Grote Markt staat en blijf met beide benen op de grond. Er is nog veel meer te doen en te koop en de historische omgeving krijg je er gratis bij.

Mis de Gierstraat niet en ook de Warmoestraat niet en natuurlijk ook de kleine Houtstraat niet. Die straat is al een keer uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Ook is de gemeente Haarlem al eens uitgeroepen tot meest gastvrije stad van het land. Dat merk je goed in de gemoedelijke horeca.

Haarlem heeft het en jij kunt na een bezoek aan ons een stukje Haarlem meenemen naar huis, in je hart en in je tas.

 

Klik hier!

 

 

Comments are closed.